menu

Gezocht: Flexibele student (m/v) fiscaal recht of fiscale economie

Geplaatst op 25/09/19

 internship

Voor onze afdeling Tax & HR zijn wij op zoek naar een derde- of vierdejaars stagiair fiscaal recht of fiscale economie, uit de omgeving van Amsterdam of Den Haag, voor werkzaamheden voor gemiddeld 10 tot 15 uren per week.

We zoeken een flexibele student met gevoel voor humor, die niet op zoek is naar doorsnee stagewerkzaamheden, maar juist ‘hands on’ praktische ervaring bij ons wil opdoen, uiteraard steeds onder een gedegen professionele begeleiding. Zelfstandig kunnen werken en vooral een proactieve houding zijn hierbij belangrijke elementen. Verder verwachten we dat je het leuk vindt om jezelf nieuwe software eigen te maken, en om met jouw eigen ideeën bestaande werkprocessen verder te optimaliseren.

Aangezien onze werkzaamheden internationaal van aard zijn, wordt een goede vaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal verwacht (in woord en geschrift). Verder dien je soepel overweg te kunnen met de Microsoft Office (Outlook, Word, Excel en PowerPoint).

In onze Tax & HR afdeling komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: opstellen van Nederlandse aangiften inkomstenbelasting (veelal voor grensoverschrijdende arbeidssituaties), aanvragen van de zogenaamde 30% regeling en van sociale verzekeringsverklaringen als A1 en COC voor expatriates, en het voorbereiden van nationaal en internationaal belastingadvies.

Daarbij horen ook activiteiten als het voeren van correspondentie met cliënten en de Belastingdienst, het opstellen van verzoek- en bezwaarschriften, het beheersen van de uitstelregeling et cetera.

Naast een interessante en vooral leerzame positie, bieden wij je een concurrerende stagevergoeding, inclusief reiskosten. En vanzelfsprekend houden we rekening met de eisen die jouw studie en het heerlijke studentenleven stellen aan je beschikbare tijd.

We maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met Lita Mannoe via lita.mannoe@witscraft.com of +31646752474.

 

Meer weten over onze diensten?