menu

Even voorstellen

Hieronder stellen wij de twee Witscraft partners aan u voor. Naast de partners beschikt Witscraft over een netwerk van professionals die expert zijn op hun vakgebied. De professionals zijn bekenden waarmee eerder opdrachten zijn uitgevoerd en die volledig bekend zijn met onze werkwijze.

Procurement/Contract- en Vendor Management: Sonja Schaper

Sonja heeft een afgeronde economisch-juridische opleiding aan de HEAO (HES) te Amsterdam. Daarnaast volgde zij diverse cursussen waaronder marketing, sales, procurement, outsourcing en ICT contract- en vendor management.  Sonja heeft ruime ervaring met het inkopen van software, hardware en bijhorende diensten, facilitaire producten en diensten, granen en ingrediënten. Sonja heeft ruim 25 jaar werkervaring bij diverse nationale en internationale bedrijven, waaronder NXP, Essent, Codrico Rotterdam BV, LeasePlan Corporation, KLM en CMG.

Tax & HR: Lita Mannoe

Lita heeft een academische graad in fiscaal recht van de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van internationale loonbelasting in combinatie met beloningsbeleid, waaronder het opstellen van bonus-, optie- en aandelenplannen. Tevens adviseert Lita bedrijven met betrekking tot aanname van personeel uit het buitenland (expatriate services). Lita heeft de eerste 12 jaar van haar carrière gewerkt bij de Belastingdienst en was vervolgens ruim 6 jaar als senior manager werkzaam bij een van de “Big 4” belastingadvieskantoren. Daarna is zij partner geweest bij Taxpat BV voordat dat bedrijf verkocht werd aan Grant Thornton.  Hierna is Lita 3 jaar Director geweest bij Grant Thornton.

HR: Christel Moonen

Christel is een van onze professionele experts op het gebied van HR met ruim 20 jaar ervaring. Na de officiersopleiding (Koninklijke Militaire Academie Breda richting Mens en Organisatie) heeft ze Personeelswetenschappen gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant). In de loop der jaren heeft ze nog verschillende cursussen/opleidingen gevolgd zoals Focus Strategy and Development aan de IMD in Lausanne, de opleiding tot Mediator aan de School voor Mediation. Christel heeft bij diverse werkgevers waaronder KPN en Eneco gewerkt en bij opdrachtgevers als Rentokil, Codrico, Huawei, Reggefiber, Eneco en Leo Stichting Groep.

HRM: Anne-Marie de Bruin

Anne-Marie heeft haar diploma Human Resource Management behaald bij de Ichtus Hogeschool in 1998. Hierna heeft Anne-Marie bij verschillende bedrijven (nationaal als internationaal) gewerkt en diverse cursussen gevolgd.  Vandaag de dag is Anne-Marie een hands on all round HR adviseur die strategische HR plannen kan opzetten en ook de uitvoering kan managen.

Legal: Adelaine Keder

Adelaine is een van onze experts en heeft een academische graad in Privaat Recht van de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zij is onder meer gespecialiseerd in internationaal handelsrecht, ICT en intellectueel eigendom. Adelaine volgde trainingen op het gebied van marketing, project management (Prince2) en privacy. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven, bij onder meer Philips, ING, CEVA Logistics Netherlands, Dexia Bank Nederland, LeasePlan Corporation, Solvay Pharmaceuticals en verschillende start-ups. Adelaine is tevens voorzitter van de Vereniging van Juridische Interim Professionals.

Procurement/Contract – en Vendor Management: Frank Spaaij

Frank is een van onze experts op gebied van IT Procurement/Contract- en Vendor Management . Na zijn studie aan de Hoge School Enschede
(Techniek/Telecommunicatie) en een Post Academsiche opleiding (Strategisch Management -Tias Business University) heeft hij de loop der jaren diverse
cursussen gevolgd op het gebied van onder andere Best Value Procurement, Europese Aanbesteding, Licentiemodellen en Vendor management. Inmiddels heeft Frank vele inkoop en leveranciersmanagement trajecten begeleid in de afgelopen 20 jaar bij zowel overheidsinstanties (Politie, Belastingdienst, etc.) als in het bedrijfsleven (onder andere ABN Amro, Friesland Bank, Leaseplan). Frank wordt door opdrachtgevers ervaren als een bruggenbouwer en dealmaker als het gaat om strategische inkoop van IT en het managen van leveranciers. Nuchter en zonder de mens in het proces te vergeten werkt hij structureel naar het einddoel samen met de opdrachtgever die hij vertegenwoordigt en de betrokken leverancier(s). Tevens is Frank gecertificeerd Best Value B en B+ trainer.

Relocation Services: Kim Albers

Kim heeft jarenlang op verschillenden plekken in de wereld gewoond en veel ervaring opgedaan in en met vele culturen. Door diverse malen te zijn verhuisd van het ene naar het andere land weet zij als geen ander hoe spannend en enerverend het kan zijn om weer opnieuw te beginnen. Met veel plezier en inlevingsvermogen is Kim in staat expats te begeleiden en te helpen zich in Nederland thuis te maken. Denk daarbij aan zaken als het vinden van een huis, een inschrijving bij de gemeente, het openen van een bankrekening, de zoektocht naar de juiste school en nog veel meer. Ze heeft Italiaans en Engels gestudeerd aan de Opleiding Tolk/Vertaler in Maastricht en spreekt beide talen vloeiend. Kim organiseert als de beste en spaart zich tijd noch moeite om iedere klant op een integere, vriendelijke maar vooral professionele wijze van a tot z bij te staan in het relocation proces.

Meer weten over onze diensten?